Over Luuk

De foto’s van Luuk Aarts vertellen altijd een krachtig verhaal. Zijn werkvlak is breed en loopt van (studio)portretten en evenementen tot product- en bedrijfsfotografie maar zijn foto’s hebben één gemene deler. Ze stralen iets authentieks uit.

Daarvoor gaat hij bij het maken van een portret op een ongedwongen en ontspannen wijze op zoek naar de persoonlijkheid van de geportretteerde, terwijl bij het vastleggen van een evenement het vangen van de specifieke sfeer juist heel belangrijk is.

Bij het in beeld brengen van een bedrijf moet uit de foto’s spreken wat belangrijk is voor dat bedrijf; wat een bedrijf of organisatie aantrekkelijk maakt: het bedrijfspand, de receptie, het productieproces of de medewerkers. Om dit te bereiken legt Luuk graag persoonlijk contact met klanten en trekt hij veel tijd uit om mee te denken in de conceptontwikkeling en te voldoen aan hun wensen.

Dit laatste geldt in hoge mate voor portretfotografie. Hij verstaat de kunst om iemands persoonlijkheid door te laten klinken in een portret. Hiervoor ontvangt Luuk klanten in zijn studio of op een andere locatie en is hij, door zijn inlevingsvermogen en ongedwongen omgang, in staat om mensen te laten ontspannen om samen te komen tot een fantastisch portret. Want een portret met persoonlijkheid is de uitkomst van een mooie wisselwerking tussen de fotograaf en zijn model.

Originaliteit is voor Luuk belangrijk. Hij benadert zijn onderwerpen dan ook vaak vanuit een ander perspectief wat leidt tot een verrassend eindresultaat. Hiervoor is het is ook mogelijk om te werken met een drone of om een studio op te bouwen op locatie. Luuk werkt samen met een vaste beeldbewerker. Dit biedt nog meer mogelijkheden, vooral als het gaat om een bedrijfsreportage of productfotografie.

Foto’s nodig? Je kunt Luuk altijd bellen of mailen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Liever persoonlijk contact? Uiteraard brengt hij graag een bezoek aan je bedrijf en is het ook mogelijk om eerst een kijkje te komen nemen in zijn studio, hij maakt daar van harte tijd voor vrij. Wel eerst even bellen voor een afspraak.