Informatie

Fotograaf Luuk Aarts is geboren en getogen in Waalwijk. Al op jeugdige leeftijd nam hij de fotocamera ter hand. Door heel veel zelfstudie, het lezen van vakliteratuur en dergelijke heeft hij zichzelf door de jaren heen verder bekwaamd in het vak. Pas de laatste jaren heeft hij workshops en masterclasses gevolgd. Zo volgde hij bijvoorbeeld een cursus studiofotografie aan het St. Lucas in Boxtel en rondde in 2018 een opleiding documentairefotografie af aan de foto-academie in Amsterdam. Aarts heeft al diverse malen geëxposeerd. Momenteel is de expositie ‘Schoenen in de Spotlight’ te zien in Theater de Leest in zijn woonplaats Waalwijk. Hiervoor portretteerde hij in totaal 40 bekende artiesten met de schoenen waarmee ze in het theater optreden. Als fotograaf is hij ook verbonden aan Uitgeverij Baard & Kale. Deze uitgeverij heeft diverse publicatie’s/ boeken uitgegeven met voornamelijk foto’s van zijn hand. De laatste uitgave was een fotoboek van Luuk Aarts. Dit boek, ‘Café-Centraal’ heeft als onderwerp het gelijknamige markante en ouderwets gezellige buurtcafé in Waalwijk dat bijna 104 jaar bestaan heeft. Hij documenteerde het laatste jaar van het café. Sinds begin 2012 werkt hij als zelfstandig fotograaf regelmatig in opdracht van voornamelijk bedrijven en instellingen.

Kijk eens rond op deze website dan wordt vanzelf duidelijk dat je bij Fotografie Luuk Aarts voor zeer uiteenlopende fotografie terecht kunt. Van een portret of product foto in zijn zeer professioneel uitgeruste studio tot een (bedrijfs)reportage op locatie waarbij het ook mogelijk is om een complete studio in te richten.

Meer weten? Neem gerust contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Opdrachtgevers: Van Dijk Store, Gemeente Waalwijk, B&C media, Maas Fysio, Très Bien, Rules Fashion, Frans Mandemakers Naaimachines, Jess Design Meubelen, Van Engelen drukkerij, De Waalwijker, Berdiny Cornielje Advies, Dr. Mollercollege, Brabants Dagblad, Bio Nova, Nieuw-Kleurrijk, Ban Bouw, C&W Entertainment vof De Deurzakkers, Theater De Leest, Centrum Management, De Maasroute, SLEM, Nederlands Leder- en Schoenenmuseum, Ivormatie, Anja van Dommelen, Parkmanagement Waalwijk B.V., Hak-In, Peter Claassen dubbele bedieningen, Groen LinksAf, Art Republic, Van der Biezen Advocaten, Hauture, Bocktray en Balkenende media.